ESET Cloud Office Security

Napredna zaštita za e-poštu i dokumente u cloudu

ESET Cloud Office Security

Pruža naprednu zaštitu od zlonamernih programa, spam-a i phishing napada za Microsoft 365 aplikacije uz jednostavnu konzolu za udaljeno upravljanje.

Zaštita od neželjene pošte

 

Zaštita od phishinga

Zaštita od zlonamernih programa

Upravljačka konzola u cloudu

Zaštita aplikacija u cloudu

Zaštitite svoje podatke i e-poštu u cloudu – dodajte još jedan sloj zaštite od spam-a, zlonamernih programa i phishing napada za Microsoft 365 Exchange Online i OneDrive.

Osigurajte kontinuitet poslovanja

ESET Cloud Office Security pomaže uklanjanju neželjene pošte i zaštiti od ciljanih napada, čime omogućava zaposlenima da se posvete redovnom poslovanju bez neželjenih prekida.

Upravljačka konzola u cloudu

Oslonite se na konzolu koja vas momentalno obaveštava o novim detekcijama pretnji ili primajte upozorenja putem e-pošte. Novi nalozi e-pošte su automatski zaštićeni, bez potrebe da ih dodajete ručno.

Predanost najvišim standardima

ESET je ostvario najbolji rezultat na posljednjem VBSpam testu sa izvanrednim procentom prepoznavanja zlonamernih programa i phishing napada.

ESET-ovom rešenju za endpoint zaštitu je dodeljen status APPROVED na testu AV-Comparatives Business Security Test 2020.

 

ESET je usklađen sa međunarodno priznatim ISO/IEC 27001:2013 standardom u području implementacije i upravljanja informatičkom sigurnošću.

ESET-ove prednosti

Zaštita od spam poruka

Napredna, nagrađivana tehnologija sa poboljšanom efikasnošću filtrira svu e-poštu i uklanja sve neželjene poruke iz korisnikovog mailboxa.

Zaštita od zlonamernih programa

Skenira svu ulaznu poštu i priloge, kao i sve nove i izmenjene datoteke. Time pomaže uklanjanju zlonamernih programa i sprečava njihovo širenje na druge uređaje posredstvom podataka pohranjenih u cloudu. 

Automatska zaštita

Ova opcija omogućava administratoru da automatski zaštiti sve nove korisničke naloge unutar Microsoft 365 okruženja bez potrebe da ih pojedinačno dodaje u upravljačkoj konzoli.

Anti-phishing

Sprečava korisnike da pristupe web stranicama namenjenim phishing napadima. ESET Cloud Office Security pretražuje e-poštu kako bi identifikovao poruke koje sadrže linkove na takve stranice. 

Upravljanje karantinom

Administrator može pregledati objekte u karantinu i obrisati ili ih vratiti iz karantine. Pred toga, ova funkcija omogućava preuzimanje objekata iz karantina i lokalno skeniranje uz pomoć drugih alata.

Obaveštenja

Obaveštenja olakšavaju posao administratora koji ne moraju kontinuirano pratiti događaje u upravljačkoj konzoli. Prilikom otkrivanja sumnjive aktivnosti, program ESET Cloud Office Security šalje odgovarajuću poruku e-pošte administratorima ili korisnicima.

ESET Cloud Office Security

Pošaljite upit

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za ESET Cloud Office Security.

Već ste korisnik?

Upravljanje licencama

Koristite svoj eba.eset.com korisnički nalog kako biste proverili valjanost licenci i upravljali svojim licencama i njihovim transferom.

Potrebna vam je podrška?

Svi ESET-ovi proizvodi uključuju besplatnu tehničku podršku na vašem jeziku.