Osnovna antivirusna zaštita

ESET NOD32 Antivirus   EDICIJA 2021  

Brz i lagan, vitalan za igrače i svakodnevne korisnike koji ne žele nikakve prekide u radu. Samo instalirajte i zaboravite.
Ovom licencom možete štititi Windows, Mac i Linux računare.

  ISTAKNUTA FUNKCIJA  

Pouzdan i diskretan

Vreme za igru, prezentacije ili za gledanje filmova – bez prekida ili usporavanja bilo kada. Zaštita je fino podešena da sačuva resurse za vaše prioritetne potrebe..

Internetska zaštita koju morate imati

Legendarni NOD32 antivirus

Štiti od svih tipova malicioznih programa uključujući viruse, ransomver, rutkitove, crve i spajver.

Malo opterećenje resursa računara

Uživajte u punoj snazi svog računara. Igrajte se, radite i surfujte prostranstvima Interneta bez usporavanja.

Igranje i video bez prekidanja

Nema prekida zbog nadogradnji niti dosadnih prozora dok igrate igre ili radite u nekom programu na celom ekranu.

Legendarna antivirusna tehnologija

Zaštitite se od ransomver pretnji i drugih vrsta zlonamernog softvera ESET-ovom dokazanom višeslojnom zaštitom kojoj veruje više od 110 miliona korisnika širom sveta.

Prikaži ili sakrij funkcije
Antivirus i antispajver
Pruža proaktivnu zaštitu od svih tipova digitalnih pretnji, uključujući viruse, rutkitove, crve i spajver.

Anti-Phishing
Štiti vašu privatnost i imovinu od pokušaja lažnih veb stranica da ukradu osetljive informacije kao što su korisnička imena, lozinke, bankovni podaci ili podaci sa kreditnih kartica.

Skeniranje tokom preuzimanja datoteka
Smanjuje vreme skeniranja skeniranjem određenih vrsta datoteka – kao što su arhive – tokom procesa njihovog preuzimanja.

Napredni skener memorije
Omogućava unapređenu detekciju upornih malicioznih pretnji koje koriste višestruke slojeve enkripcije da prikriju svoju aktivnost.

Zaštita od zlonamernih skripti
Otkriva napade zlonamernih skripti koje pokušavaju iskoristiti Windows PowerShell. Detektira i maliciozne JavaSkripte koje napadaju preko veb pregledača. Podržani veb pregledači su Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer i Microsoft Edge.

Ransomver štit
Blokira malver koji zaključava lične podatke i pritom traži otkup kako bi ih otključao.

UEFI Skener
Štiti od pretnji koje napadaju Vaš računar na dubljem nivou, čak i pre pokretanja Windowsa – na računarima sa UEFI sistemskim interfejsom.

Tehnologija ESET Cloud
Ubrzava skeniranja koristeći listu sigurnih fajlova iz baze podataka o reputaciji fajlova ESET Live Grid® i proaktivno zaustavlja nepoznate pretnje na osnovu njihove reputacije.

Zaštita protokola
Blokira pretnje specijalno dizajnirane da izbegnu antivirusnu detekciju. Štiti protiv napada na veb pregledače, čitače PDF dokumenata i ostale programe, uključujući i softver baziran na Javi.

Kontrola uređaja
Omogućava da sprečite neautorizovano kopiranje svojih privatnih podataka na eksterne uređaje. Omogućava blokiranje medija za pohranu podataka – CD i DVD medije, USB memorije i eksterne diskove. Omogućava blokiranje uređaja korišćenjem Bluetooth, FireWire i serijskih/paralelnih portova.

Skeniranje u stanju mirovanja
Pomaže performansama računara sprovođenjem dubinskih skeniranja kada računar nije u upotrebi. Pomaže u detekciji neaktivnih pretnji pre nego prouzrokuju štetu.

Otkrivanje zlonamernog ponašanja (HIPS)
Omogućava detaljno prilagođavanje ponašanja sistema. Nudi mogućnost definisanja pravila za sistemski registar, aktivne procese i programe kako bi fino podesili sigurnosne postavke.

Minimalna potrošnja resursa

Igrajte se, radite i surfujte Internetom bez usporavanja. Omogućite duži rad računara bez napajanja korišćenjem režima za uštedu baterije i uživajte u igranju bez dosadnih prozora sa obaveštenjima.

Prikaži ili sakrij funkcije
Mali sistemski zahtevi
Održava visoku efikasnost i produžava životni vek hardvera. Odgovara svakom tipu sistemskog okruženja. Čuva propusnost linka prema Internetu sa ekstremno malim paketima za nadogradnju.

Podrška za prenosne računare
Odgađa sva obaveštenja koja zahtevaju interakciju korisnika, nadogradnje i zadatke koji opterećuju sistem, a u cilju očuvanja sistemskih resursa gde je fokus na vašim aktivnostima.

Režim rada za igranje
ESET NOD32 Internet Security automatski se prebacuje na nečujni režim rada ako je bilo koji program pokrenut preko celog ekrana. Sistemske nadogradnje i obaveštenja odgađaju se da bi se sačuvali resursi za igranje, video ili prezentacije.

Instalirajte i zaboravite

Jednostavan za instalaciju, obnovu licence nadogradnje, ovaj program dizajniran je za lako postavljanje svih rutinskih zadataka. Dodatno, možete fino podešavati svoj sigurnosni profil sa više od 150 detaljnih postavki.

Prikaži ili sakrij funkcije
Jednostavne nadogradnje programa
Nove tehnologije zaštite možete koristiti čim postanu dostupne, za kontinuirano visok nivo sigurnosti.

Postavke za napredne korisnike
Fino podesite svoj sigurnosni profil odabirom detaljnih sigurnosnh postavki koje odgovaraju vašim potrebama. One omogućavaju da odredite graničnu dubinu skeniranja, vreme skeniranja, veličine skeniranih fajlova i arhiva i još puno toga.

ESET SysInspector®
Napredni dijagnostički alat koji prikuplja kritične informacije o računaru i upoređuje ih sa velikim brojem poznatih sigurnosnih problema i problema sa kompatibilnošću.

Rešenje jednim klikom
Status zaštite i sve često korišćene akcije i alati dostupni su iz svih ekrana. U slučaju bilo kakvih sigurnosnih upozorenja, vrlo brzo možete pronaći rešenje jednim klikom.

Sigurnosni izveštaj   NOVO
Omogućava mesečni uvid u način na koji ESET štiti računar. Ovaj rezime sadrži informacije o detektovanim pretnjama, blokiranim veb stranicama, sprečenim spam porukama, blokiranom pristupu veb kamerama i više.

Upravljač licencama
Pogledajte, upravljajte i povezujte svoje licence i ESET-ove instalacije direktno na našem, jednostavnom za korišćenje, my.eset.com portalu.

Prenesite svoju licencu

ESET NOD32 Antivirus licencu možete da koristite i na macOS ili Linux operativnim sistemima.

Zaštićeni ESET-om od 2017
Više od 9,000 računalnih uređaja

Zaštićeni ESET-om od 2016
Štitimo više od 4,000 sandučića e-pošte

Zaštićeni ESET-om od 2016
Više od 14,000 računalnih uređaja

ISP sigurnosni pratner od 2008
Baza korisnika više od 2 miliona

Činimo Internet sigurnijim za vas

Nezavisne kuće za testiranje postavile su ESET među najbolje u industriji, što je dokazano i rekordnim brojem nagrada Virus Bulletin VB100.

 

Veštačka inteligencija, mašinsko učenje i sistemi za reputaciju bazirani na cloud tehnologiji su samo neki od najsavremenijih alata razvijenih u naših 13 istraživačkih centara.

ESET vas štiti na Windows, Mac, Android i Linux operativnim sistemima

ESET NOD32 Antivirus

Sistemski zahtevi i dodatne informacije

Sistemski zahtevi

  • ESET NOD32 Antivirus verzije 14 radi na svim računarima s operativnim sistemom Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8 i na 7/SP1 i svim zakrpama.
  • za rad programa je potrebna veza sa internetom.

Galerija slika

Već ste korisnik?

Obnovite i uštedite

 Cenimo vašu lojalnost! Vernost klijenata standardno nagrađujemo pripadajućim popustom* prilikom obnove licence.

 

Download i reinstalacija

Preuzmite svoje ESET-ove programe, ponovno ih instalirajte i aktivirajte svojim licenčnim ključem.

Upravljanje licencama

Koristite License Manager na svojem my.eset.com korisničkom računu kako bi proverili valjanost licenci te upravljali svojim licencama i njihovim transferom.

Potrebna vam je podrška?

Svi ESET-ovi proizvodi uključuju besplatnu tehničku podršku na vašem jeziku.

 

* ovaj popust ne vredi za neprofitne organizacije, đake i studente koji već inicijalno ostvaruju popust od 50% na cenu određenih licenci.