ESET Endpoint Antivirus za macOS

Zaštita za Mac poslovne uređaje bez usporavanja mrežne veze

+110M

sigurnih korisnika širom sveta

+400K

poslovnih korisnika

+200

država i teritorija

13

globalnih istraživačkih centara

ESET Endpoint Antivirus za macOS

Pruža najviši nivo bezbednosti bez opterećivanja vrednih sistemskih resursa, uz mogućnost potpunog daljinskog upravljanja. Program radi vaše sigurnosti obavlja sledeće funkcije:

Štiti od malicioznih programa

Blokira ciljane napade

Otkriva napredne pretnje

Višeslojna zaštita

Za moderne računarske pretnje koje se kontinuirano razvijaju nije dovoljan jedan sloj zaštite. Svi ESET-ovi endpoint programi su u stanju da prepoznaju malver pre, za vreme i nakon njegovog pokretanja. ESET posvećuje pažnju svim fazama napada, čime osigurava najviši mogući nivo zaštite.

Višeplatformska zaštita

ESET Endpoint programi podržavaju sve popularne operativne sisteme, uključujući Windows, macOS, Linux i Android. Ne samo da je endpoint programima moguće upravljati sa jednog računara, već je u njih ugrađena MDM (Mobile Device Management) funkcionalnost za iOS i Android uređaje.

Centralizovano upravljanje

ESET Security Management Center omogućava upravljanje ESET-ovim endpoint programima sa jednog računara i može biti instaliran na operativnim sistemima Windows ili Linux. Pored direktne instalacije, ESET Security Management Center moguće je jednostavno i brzo pokrenuti na virtuelnom računaru.

Primeri korišćenja

PROBLEM

Napadi nultog dana (Zero-day threats) predstavljaju veliki problem za preduzeća koja se ne štite od nepoznatih pretnji.

REŠENJE

  • ESET-ovi endpoint programi se oslanjaju na heuristiku i mašinsko učenje kao elemente višeslojne tehnologije prevencije i zaštite od nepoznatih zlonamernih programa.
  • 13 istraživačkih laboratorija širom sveta pomažu u brzoj reakciji na pojavu nove vrste zlonamernih programa na bilo kojem mestu na planeti.
  • ESET-ov cloud sistem zaštite automatski štiti od novih pretnji bez potrebe za nadogradnjom endpoint programa.

Zaštićeni ESET-om od 2017
Više od 9,000 uređaja

Zaštićeni ESET-om od 2016
Štitimo više od 4.000 adresa e-pošte

Zaštićeni ESET-om od 2016
Više od 14,000 uređaja

ISP sigurnosni pratner od 2008
Baza korisnika više od 2 miliona

Prednosti ESET-ovih programa

Mašinsko učenje

Još od 1997. godine, svi ESET-ovi programi koriste mašinsko učenje u kombinaciji sa ostalim slojevima zaštite. Tehnike mašinskog učenja uključuju prvenstveno konsolidovanu obradu podataka i integrisane neuronske mreže.

ESET Livegrid®

Svaki put kada se pojavi nepoznata pretnja poput ransomvera, sumnjiva datoteka se šalje u naš LiveGrid® sistem zaštite od malvera u oblaku, gde se datoteka izvršava i prati se njeno ponašanje. Rezultati provere se u roku od nekoliko minuta šalju na sve uređaje sa instaliranim ESET-ovim endpoint programima u svetu bez potrebe za pokretanjem nadogradnje programa.

Sandbox tehnologija

ESET-ovi programi uključuju tzv. “sandbox” (kontrolisano okruženje) koji pomaže u otkrivanju stvarnih namera određenog potencijalno zlonamernog procesa. ESET uz pomoć ove tehnologije emulira razne računarske komponente kako bi pokrenuo sumnjivi kod u izolovanom virtuelnom okruženju.

Podrška za macOS Server

Osigurava da rešenje ne ometa macOS Server sistem i najčešće upotrebljavane aplikacije. Podržava macOS Server 10.9 i novije.

DNA detekcije

Širok spektar metoda otkrivanja pretnji uključuje proveru specifičnih ključeva datoteka i takozvanu DNA detekciju, koja se zasniva na složenim definicijama zlonamernog ponašanja i karakteristika zlonamernih programa. Dok se zlonamerni programi mogu lako modifikovati ili sakriti, njihovo ponašanje nije jednostavno prikriti. ESET-ova tehnologija DNA detekcije koristi ovu činjenicu i otkriva zlonamerne programe na temelju njihovog ponašanja.

Reputacija & cache memorija

Prilikom analize datoteke ili veb adrese, naš proizvod pre pokretanja skeniranja u cache memoriji proverava da li je objekat na popisu poznatih zlonamernih programa ili je klasifikovan kao bezopasan objekat. Ovakav pristup ubrzava skeniranje.

ESET je prvi u AV Comparatives Performance testu u maju 2019.

ESET je dobio najveći broj bodova u SE Labs testu za Q1 2019.

ESET Endpoint Security proglašen je najboljim poslovnim antivirusom za MacOS.

ESET je dobio najviši konačni rezultat u VBSpam testu u junu 2019.

ESET Endpoint Antivirus ZA MAC

Sistemski zahtevi

  • ESET Endpoint Antivirus za macOS u verziji 7 radi na svakom računaru sa operacijskim sistemom macOS 10.9 i novijima.
  • ARM64 podrška: molimo da uzmete u obzir kako neke funkcionalnosti programa nisu podržane na ARM64 procesorima.
  • Kompatibilan je sa ESET Security Management Centrom 7.x i sa ESET ESET Remote Administratorom verzije 6.x

ESET Endpoint Protection platforma pokriva i sledeće operativne sisteme:

                                                                                                    

ESET-ov blog

Kao vodeći proizvođač računarskih sigurnosnih rešenja, ESET redovno služi kao izvor informacija za vodeće publikacije širom sveta.      

Portal WeLiveSecurity

Vesti, analize i mišljenja ESET-ovih autora i stručnjaka iz područja računarske bezbednosti možete pronaći na specijalizovanom portalu WeLiveSecurity.

Već ste korisnik?

Download i reinstalacija

Preuzmite svoje ESET-ove programe, ponovno ih instalirajte i aktivirajte svojim licenčnim ključem.

Upravljanje licencama

Koristite svoj eba.eset.com korisnički račun kako biste provjerili valjanost licenci te upravljali svojim licencama i njihovim transferom.

Potrebna vam je podrška?

Svi ESET-ovi proizvodi uključuju besplatnu tehničku podršku na vašem jeziku.